Zingen in Nederland zomercursus Herwijnen Helende Stem maandag 30 juli 2018 t/m vrijdag 3 augustus 2018 Vleugelslag Herwijnen

Zingen in Nederland zomercursus Herwijnen helende stem definitieve versie volgt morgen of donderdag 28/29 maart 2018
Deze opzet is onder voorbehoud. Inschrijfformulier vanaf donderdag 29 maart a.s.

maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus in de Vleugelslag in Herwijnen:

Met een groep mensen gaan we een week zingen in Nederland: enerverend en ontspannen samen en individueel zingen, plezier hebben en helend stemmen.

Helende stem en zingen:

“ De stem en in het bijzonder de helende stem brengt ons bij de ontplooiing van de ziel, het ontwaken van de intuïtieve vermogens. Het hart gaat bij wijze van spreken openstaan voor alle schoonheid van binnen en van buiten.”

Helende stem is trilling, vibratie van de toon in het lichaam te definiëren als adem, ritme en energie, de intentie, het beeld en het woord. De werking in het lichaam en de geest is ongekend groot bij regelmatige toepassing.

Wanneer je, je aanmeld wil ik graag vooraf een telefoongesprek met je om je intenties mee te nemen in de cursus zodat ik het programma erop kan aanpassen. Tevens hoop ik een kennismakingsbijeenkomst te organiseren op zaterdag 7 juli op nader vast te stellen locatie. Nadere mededelingen hieromtrent volgen.

De muziek:
We zingen uiteenlopende muziek, improvisaties van lichte muziek tot klassieke muziek, één- of meerstemmig uitgevoerd. We leren de muziek aan vanaf tekst, bladmuziek of op het gehoor. De muziek kenmerkt zich door vrolijkheid, spiritualiteit, natuur, liefde en/of melancholie. Er zal veel aandacht zijn voor stem- en ontwikkeling zowel individuele als in groep/ koor.

Globaal schema;
Maandag t/m vrijdag:
8.00 uur warming up m.u.v. maandag.
9.00 uur ontbijt
10.00 – 13.00 Cursus 1
13.00 – 14.00 lunch
14.00 – 15.30 Individueel anderen vrij, op woensdag Cursus ll
15.30 -16.00 Thee en koffie
16.00 – 17.30 cursus ll vrij op woensdag
!8.00 uur diner
19.30 – 21.00 open podium op woensdag. Andere dagen in overleg evenals de presentatie.

Tussendoor zal er ook tijd zijn om lekker iets anders te doen in Herwijnen, de mooie binnentuin of de omgeving te bekijken. Er wordt heerlijk voor ons gekookt door Jeanette Hildersley en Reeves Charlesworth. Herwijnen kent een verstilde energie bij uitstek geschikt voor een week samen zingen en helend stemmen. In de 18e eeuwse boerderij zijn we van alle gemakken voorzien. Vanuit de boerderij aan de oude dijk gelegen, is het goed mogelijk een fijne wandeling in de omgeving te maken langs de Waal of iets verder op, op het klompenpad bij Vuren.

Kosten:
Verblijf 300 € exclusief bier en wijn, beddengoed en handdoeken meenemen
Cursus: 275 € inclusief kopieën en BTW van te voren over te maken dat maakt de inschrijving definitief.

Onderstaande treft u/ tref je de flyer aan:

Zomercursus Zingen in Nederland Helende stem Herwijnen 30-07-2018 t:m 3-08-2018

Aanmelding voor 1 juli 2018 a.s.

Reactie van een deelnemer in 2016:

“Een geweldige week met een goed voorbereid en uitgebalanceerd programma. Verzorgend, liefdevol, uitnodigend was Marcell zich steeds bewust van ontspanning, input, diepgang, buiten en binnenwereld, meebewegend op vraag/antwoord. Eenvoudige creatieve speelse oefeningen werden gedoseerd aangereikt. Een waar feest om je innerlijke vrijheid te ervaren, ruimte te geven aan klanken, de muziek en je ware Zelf te durven tonen.
Er is veel in trilling gebracht, een weldaad om te ondergaan.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »